PROFESSZIONÁLIS ALLERGIA VIZSGÁLAT ELÉRHETŐ ÁRON - KIÉRTÉKELT EREDMÉNY KÉT MUNKANAPON BELÜL

Put az alternatív tartalmat here

Hívjon minket!

06-1/782-6774

06-30/434-1744

Allergia ambulancia >> Rólunk (Ön itt áll)

Rólunk

Az AMBULANCIÁK PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONT bemutatása

Az ókori Kínában az orvos csak addig kapta a tiszteletdíját, amíg a gondjaira bízott emberek egészségesek voltak. Ha valaki megbetegedett, akkor a fizetség elmaradt. Az orvos elsődleges feladata az egészség megtartása volt, nem pedig a gyógyítás.

A mai egészségügyi rendszerek inkább betegellátó rendszerek és sajnos az emberek túlnyomó többsége csak akkor törődik az egészségével, akkor fordul orvoshoz, ha már valami panasza van. És sajnos olyanok is vannak, akik akkor sem.

Az AMBULANCIÁK PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONTOT alapító szakemberek azt a célt tűzték maguk elé, hogy felhívják a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára. A mai orvostudomány nagy utat tett meg az ókorhoz képest, de vannak dolgok, amik változatlan formában helytállóak ma is, mint például az egészség megtartása, a betegség megelőzésének kiemelkedő fontossága. Ma már számtalan olyan egyszerű szűrővizsgálat áll rendelkezésünkre, melyekre évente 1-2 órát szánva komoly, olykor végzetes betegségek kialakulását előzhetjük meg.

Az AMBULANCIÁK PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ Központ célja, hogy az orvostudomány mai állása szerint a legmodernebb szűrvizsgálatokat tegye ügyfelei számára elérhetővé, mint például a genetikai szűrővizsgálatok, melyek az emberi DNS-ből képesek kimutatni meglévő vagy majdan bekövetkező betegségeket vagy azok valószínűségét.

Szűrővizsgálataink köre folyamatosan bővül, mindegyiket a legmagasabb színvonal, legmodernebb laborháttér és a legkiválóbb szakorvosok közreműködése jellemzi.

Az AMBULANCIÁK PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONT hivatása, hogy a lehető legtöbb embert figyelmeztesse az ősi bölcsességre, a megelőzés fontosságára.

Vissza az oldal tetejére

Szakembereink

Dr. Réthy Lajos

Gyermekgyógyász, allergológus-immunológus,
humángenetikus főorvos

A megszüntetett Svábhegyi Gyermekgyógyintézetben folytatott főorvosi, tudományos szaktanácsadói tevékenységét 2007 óta az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben (OGYEI) folytatom. PhD fokozatot 2001-ben szerzetem a Pécsi Tudományegyetemen, immunmoduláció, immungenetika témakörében. Vendégtanárként évek óta az immunológia és a genetika vezető előadója vagyok a Bécsi Egyetem Élettudományi Karán. Az Európai Allergológiai és Klinikai Immunológiai Akadémia (EAACI) Gyermekszekció Oktatási és Gyakorlati Képzési Bizottságában Magyarország hivatalos képviselőjeként is tevékenykedem. Több hazai és nemzetközi tudományos társaság aktív tagja vagyok. Számos hazai és nemzetközi tudományos folyóiratban publikálok és vagyok szerkesztőbizottsági tag. Kiemelt témáim: immunizálás, immunmoduláció, allergiamegelőzés, a genetikai szabályozás kérdései.

Dr. Molnár László

Bőrgyógyász-kozmetológus, Allergo-immunológus szakorvos,
Laboratóriumi és mikrobiológus szakorvos, az orvostudományok kandidátusa

Dr. Molnár László vagyok, pályámat 1965-ben az Élettani Intézetben kezdtem gyakornokként majd tanársegédként. 1970 és 1986 között SOTE Bőrklinika tudományos főmunkatársa majd tudományos tanácsadója voltam, mindeközben 1984-ben az orvostudományok kandidátusává léphettem elő. 1986 és 1995 között a 90 ágyas Miskolc Megyei Bőrosztály osztályvezető főorvosi posztját töltöttem be, ezzel párhuzamosan 1990-től a Miskolci Semmelweis Kórház Főigazgatói megbízatását kaptam meg. Öt évig vezettem a 2400 dolgozót foglalkoztató, 1600 aktív ágyat üzemeltető intézményt és osztályvezetőként a bőrosztályt. Nyolc éven át a Bőrgyógyász Szakmai Kollégium tagja voltam.1995-től 2005-ig a Budapest XII. és I. kerület Bőr és Nemibeteg Gondozó vezető főorvosaként, valamint 1997 és 2005 között a budapesti Szent János Kórház Járóbeteg Rendelésének Igazgatója, majd Igazgató Helyetteseként láttam el a betegeket.

Dr. Szántó Hajnalka

Bőrgyógyász, klinikai immunológus, allergológus szakorvos,

1995-ben végeztem a Szent Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 2000-ben Bőrgyógyászati (bőr-, és nemibetegségek, kozmetológia), 2004-ben Klinikai immunológiai és allergológiai szakvizsgát tettem. Az általános orvosi diploma megszerzését követően 7 évig Szolnokon a megyei Hetényi Géza Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgoztam, majd 2002-ben átkerültem a Bács-Kiskun Megyei Kórház Bőrgyógyászatára, ahol a járóbeteg szakrendelésen 2006 óta adjunktusként dolgozom. A hagyományos felnőtt és gyermek bőrgyógyászati betegségek, kozmetológiai problémák mellett allergológiai és immunológiai betegségekkel is foglalkozom. Érdeklődési köröm az általános bőrgyógyászati kórképek mellett az allergiás és immunológiai eredetű kórképekre terelődött, mivel praxisom során rengeteg olyan megbetegedéssel találkoztam melynek hátterében a szervezet immunrendszere állt. Vallom, hogy számunkra jelenleg is sok ismeretlen eredetű kórkép hátterében saját szervezetünk áll, lehet, hogy a negatív folyamat beindításáért valamilyen kórokozó (pl.:vírus vagy baktérium) a felelős, de később ennek további alakulását immunrendszerünk irányítja. Gyakorló édesanyaként tudom mit jelent aggódni apró vagy épp már nem is olyan kicsi gyermekeinkért, ezért igyekszem a gyermekek számára is barátságossá tenni a rendelést. Célom a minél előbbi gyógyulás elérése, melyet rendszerint betegeimmel együtt működve, közösen érünk el. Számomra nagyon fontos, hogy a beteg testileg, lelkileg is gyógyulttá váljon.

Dr. Borbola Kinga

Bőrgyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus adjunktus

Dr. Borbola Kinga vagyok, 2000-ben szereztem általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Ebben az évben kezdtem el dolgozni az Országos Onkológiai Intézet Bőrgyógyászatán, ahol mind az osztályos, mind az ambuláns betegellátásban azóta is részt veszek. Folytattam tanulmányaimat, 2006-ban bőr- és nemibeteggyógyász, kozmetológus, majd két évvel később klinikai onkológiai szakvizsgát tettem. 2010. januárban neveztek ki adjunktusnak. Fő érdeklődési területem az onkodermatológia (a bőr daganatos betegségei), a bőrrák és anyajegyszűrés.. Szeretek szakmai konferenciákon, képzéseken is részt venni, nem csak hallgatóként, hanem előadóként is. Szakmai tagja vagyok a Magyar Dermatológiai Társulatnak (MDT), a Magyar Onkológusok Társaságának (MOT) és a Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesületének (MMKE).

Dr. Szobonya Tünde

Génlabor Kft. - ügyvezető

Dr. Kriller Norbert

üzletfejlesztési szakértő

Tölgyesi Titanilla

Egészségügyi szaktanácsadó

Gulyás-Nagy Ildikó

Egészségügyi szaktanácsadó


Vissza az oldal tetejére


A rendelő bemutatása

Szeretettel várjuk az AMBULANCIÁK PREVENCIÓS ÉS SZŰRŐ KÖZPONT megújult modern rendelőjében Budapesten a XIV. kerület, Csömöri út 18. szám alatt. A magánrendelés a legmegfelelőbb környezetet biztosítja Önnek a szakszerű és nyugodt vizsgálathoz, tanácsadáshoz:

  • készséges kiszolgálás
  • szeparált vizsgáló helységek
  • kulturált várakozó
  • kellemes, modern környezet

Címünk:

Az Ambulanciák Prevenciós és Szűrő Központ központi rendelője: Budapest, XIV. kerület, Csömöri út 18.

Megközelíthető:

Közvetlenül a Bosnyák téri piaccal szemben! Megközelíthető gépjárművel (kellő számú ingyenes parkolási lehetőség az épület előtt), vagy tömegközlekedéssel

  • Busszal: 7, 7E, 32, 173, 173E, 124, 125 járatokkal közvetlenül (leszállás a Bosnyák tér megállónál
  • Villamossal: 3, 62, 62A számú járatokkal közvetlenül (leszállás a Bosnyák tér megállónál)
  • Kisföldalattival: a Mexikói út végállomástól a 3-as villamossal 5 megálló (leszállás a Bosnyák tér megállónál)
  • Piros metróval: az Örs Vezér Tere végállomástól a 3-as vagy 62-es villamossal 6 megálló (leszállás a Bosnyák tér megállónál)

Telefon, időpontfoglalás: 06-1/782-67-74 vagy 06-30/434-17-44

További részletek, térképpel -->

www.ambulanciak.hu


Vissza az oldal tetejére

Facebook

Főoldal | Kapcsolat | Oldaltérkép | Impresszum | Linkek

Design by Fish Design Studio